Viimeisin päivitys

08.04.20

Uudet haltiarodut ovat saapuneet Valkyriaan! Myös Magia on kokenut täydellisen remontin. Paljon uutta ja ihmeellistä! Käy kurkkaa.

Tapahtumaa

-

päivämäärä

Olet juuri astunut jalallasi The Southern Kingdomsin kuningaskuntaan. Suurin huolesi täällä ei ole villi tutkimaton erämaa Winterlands eikä unohdetun kansan elo Spring Islandilla, vaan juonittelujen ja valtapelien saastuttama kotimantereesi. Pelaa korttisi oikein ja valitse vihollisesi hyvin, mutta ystäväsi ja rakastajasi vielä paremmin. Oletko pääkaupungissa uraa uurtava seppä, lännen oppinut muusikko, pohjoisen soturikansan raivokas sotasankari, vai kenties Winterlandsin villi tai unohdetun kansan rauhaa rakastava sielu? Alrecan saarilla voit tutkia kohtaloasi ja ottaa osaa toinen toistaan suureellisempiin tapahtumaketjuihin.

 

The Crown of the Valkyria on joulukuussa 2014 perustettu keskiajan henkeen sijoittuva tekstipohjainen foorumiroolipeli pienillä fantasiavivahteilla maustettuna. Roolipeli on saanut suurta inspiraatiota mm. Game of Thrones -televisiosarjasta, The Witcher -peli/tv/kirjasarjasta, The  Elder Scrolls -pelisarjasta, sekä muista keskiaikafantasiaan sijoittuvista teoksista. Kyseessä ei kuitenkaan ole fanipohjainen roolipeli. Maailma on täysin itse luotu ja kuka tahansa voi hypätä seikkailuihin mukaan ilman tietämystä yllä mainituista teoksista. The Crown of the Valkyria tarjoaa erittäin laajan peliympäristön ja lukemattomasti eri lähtökohtia ja kehittämissuuntia hahmoille. Sydämellisesti tervetuloa!

Löydät meidät myös Valkyrian omalta discord kanavalta, jonne kaikki ovat tervetulleita! Kaikki vierailijat pääsevät kanavan yleiseen keskusteluun sekä kysymykset osioon; liittymisen jälkeen saat Valkyrian pelaajan oikeudet, jolloin pääset myös Valkyrian omalle kannulle.

Hovin pyörteissä tanssiva kuninkaallinen, taistelukenttien sotasankari vai pelätty lainsuojaton?

Pakkoavioliittoon joutuva nuori neito, perheellinen työläinen vai viisas vanha matkamies?

Alrecan saarella on monia polkuja, monia mahdollisuuksia, monia kohtaloita.

 

ritar_edited.jpg

The Crown of the Valkyria roolipeli tarjoaa laajat mahdollisuudet hahmonluontiin. Lähtökohtia on lukemattomia, sillä jo pelkkä peliympäristö koostuu kahden suuren saaren muodostelmasta, joista toinen on pelimme pääpiste, kuningaskunta The Southern Kingdoms. Kuningaskunta koostuu itse kuninkaanläänistä, sekä kolmesta muusta läänistä, joista jokaisella on oma hallitsijansa. Loppupeleissä kuningas kuitenkin määrää ja hallitsee.

 

Olemme halunneet luoda moniulotteisen ja syvän pelimaailman joka on täynnä mahdollisuuksia, mikä myös näkyy pelimme monessa pikkuseikassa. 16 kuningaskunnan kaupunkia esittelyineen, tarkat pelialueet, maailman kartat, eri kansojen esittelyt, keskiajan tapoihin ja käytäntöihin perehtyminen, erilaisia valmiita juonikuvioita, aktiivisia tapahtumia.... Kaikkea löytyy!

Huomaathan, että vaikka The Crown of the Valkyria on lähtökohtaisesti keskiaikaan sijoittuva roolipeli, ei se rajoitu tiettyyn erikseen määriteltyyn vuosilukuun. Eri kansojen kulttuureihin on poimittu elementtejä niin keskiaikaa edeltäneestä kuin myöhemmin tulleista asioista ja ilmiöistä. Kaikenlainen teknologia ja modernisuus jätetään kuitenkin reilusti pois. Roolipelin pääpaino on  keskiajassa, mutta fantasiavivahteita mukaan tuo laaja-alainen magia, sekä unohdettu kansa, sorrettu haltiarotu.

roolipelin ylläpitäjät - annaprkl ja sya, kuvat © foter & adobe stock

 

sivulistaus Ensemble
RoPe-Net

Linkinvaihtokumppaneita otetaan erittäin mielellään. Heitä vieraskirjaan viestiä ja vaihdetaan linkkejä! Jos mahdollista, käytä oikealta löytyviä bannereitamme jotka ovat standardikokoa 88 x 31.